Als het niet kan zoals het moet

Een ideale wereld bestaat niet, ook niet in de mediabranche. Zodoende is het onvermijdelijk dat we soms te maken krijgen met onvoorziene zaken: Late aanlevering van materiaal, matige kwaliteit van opnames, strakke deadlines of last-minute wijzigingen. Bij ieder project hopen we natuurlijk dat alles zo vlot en soepel mogelijk verloopt. Dat geldt voor zowel het werk op zich (audiomix, sounddesign, muziek), als ook het complete productieproces.

Wanneer dingen niet lopen zoals we eigenlijk zouden willen, is het aan ons om een creatieve oplossing te bedenken zodat we het tóch allemaal voor elkaar krijgen. Soms moeten we daarvoor alles uit de kast trekken en gebruik maken van jarenlange ervaring om een probleem op te lossen. Zijn de opnames van belabberde kwaliteit? Dan proberen we alle mogelijke technieken om het goed te krijgen. Loopt de planning van een productie uit de hand? Dan steken we de handen uit de mouwen en zorgen dat het tóch op tijd klaar is.

Het bedenken van alternatieve manieren en oplossingen is óók een onderdeel van ons werk. Het is wat een klant verwacht en het daagt je uit om te denken buiten de gebaande paden. En wij houden wel van een uitdaging!